SYN V POHYBU | POZOR, POHYB! Představení kolekce SYN v pohybu SS2015.
20584
single,single-post,postid-20584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
blog_prehlidka_cover

POZOR, POHYB! Představení kolekce SYN v pohybu SS2015.

Ve čtvrtek 9.4. večer se v Radlické kulturní sportovně uskutečnilo představení nové sportovní kolekce SYN v pohybu. A jak můžete vidět z fotek níže, bylo na co se dívat. Na začátek všechny příjemně naladila kapela Sex4free a velkoformátové fotky Kataríny Támové, ukazující části nové kolekce. Něco málo po půl deváte pak již přišel na řadu hlavní bod večera – přehlídka, která měla pohnout nejen tělem, ale i duší všech hostů. A dle ohlasů se právě to podařilo. K vidění totiž nebyla pouze klasická přehlídka, ale přehlídka v pohybu spojená se cvičením, tancem, akrobacií a parkourem. Hned na první pohled tak bylo znát, že oblečení skutečně neslouží pouze k procházkám po městě, nýbrž že je plně funkční a že se na něj lze spolehnout v celé řadě sportovních aktivit. Kromě toho vás v něm rozhodně jen tak někdo nepřehlédne. Modely byly navíc doplněny o českou obuv z kolekce Botas 66 a bekovky Bekoff – byla to dokonalá souhra designu a funkčnosti. Po skončení přehlídky měli všichni hosté možnost si novou kolekci prohlédnout a případně též odzkoušet. Jak můžete vidět, pro některé to byla láska na první pohled.

 

Děkujeme tak všem, kteří dorazili, a samozřejmě i všem těm, kteří umožnili tak skvěle a výjimečně SYNa v pohybu představit světu:

 

Produkce, organizace, choreografie: www.advancedproduction.cz, www.smartproduction.cz
Obuv: www.botas66.com
Bekovy: www.bekoff.cz
Make-up: www.facebook.com/makeuptereza
Účesy: www.salon-avenue.cz
Velkoformátové foto: www.katarinatamova.com
Hudba: Sex4free
Místo: www.facebook.com/Radlicka
Foto: Milo.Konecny.Photography , Kateřina Motýlová

 

 

Tags: