SYN V POHYBU | Královna v pohybu
21529
single,single-post,postid-21529,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
VF6

Královna v pohybu

SYN v pohybu do svého týmu minulý týden přivítal královnu! Tou je Vendula Frintová – historicky nejúspěšnější česká triatlonistka. Vendula se může pyšnit několika medailemi z vrcholných triatlonových akcí včetně vítězství ve světovém poháru, je zároveň dvojnásobnou olympioničkou a tento rok se také stala čtvrtou nejlepší ženou na mistrovství Evropy. A hlavně – na nedávné akci, kde čeští triatlonisté v rámci pětatřicetiletího výročí tohoto sportu u nás hodnotili sezonu a oceňovali ty nejlepší, byla Vendula vyhlášena královnou triatlonu. Až za ní pak skončili takoví borci jako Filip Ospalý nebo Petr Vabroušek.

Jsme tedy rádi, že i královně se SYN v pohybu líbí. Aktuálně ho Vendula vzala s sebou na Kanárské ostrovy, kde absolvuje důležité soustředění před novou olympijskou sezónou. A my s Vendulou určitě v pohybu zůstaneme až do Ria. A pokud vše vyjde, můžete se i vy těšit na některé společné akce. Nezapomeňte tedy sledovat naše stránky a Facebook.